مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,588
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

740
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

صفحات

 صفحه شروع 172 | صفحه پایان 178

چکیده

 امروزه تولید محصولات کم چرب رو به افزایش بوده و روش های متعددی برای تولید محصولات با چربی کم وجود دارند که یکی از این روش ها استفاده از جایگزین های چربی می باشد. در این پژوهش از خامه صبحانه (%30 چربی) به عنوان پایه تولید استفاده شد و اثر کنسانتره پروتئینی شیر (MPC) در مقادیر صفر, %6, %7.2, %8.3, %9.3, %10.2 و %11.1 وزنی/ وزنی, بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی (آب انداختگی, ویسکوزیته ظاهری, pH, اسیدیته, چربی) و حسی خامه تولیدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در مقایسه با نمونه شاهد با افزایش میزان MPC, اسیدیته و ویسکوزیته ظاهری به طور معنی داری افزایش و چربی, آب انداختگی و pH به طور معنی داری کاهش می یابند (P<0.05). همچنین نمونه های تولیدی در پارامترهای حسی رنگ و ظاهر, یکنواختی و بو امتیازات لازم را به دست آوردند اما در سایر موارد امتیاز قابل قبولی حاصل نگردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    غلامحسین پور، علی اکبر، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1390). استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 172-178. SID. https://sid.ir/paper/143721/fa

    Vancouver: کپی

    غلامحسین پور علی اکبر، مظاهری تهرانی مصطفی. استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):172-178. Available from: https://sid.ir/paper/143721/fa

    IEEE: کپی

    علی اکبر غلامحسین پور، و مصطفی مظاهری تهرانی، “استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 172–178، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143721/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا