APA:
کپیغلامحسین پور، علی اکبر، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1390). استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 172-178. SID. https://sid.ir/paper/143721/fa
Vancouver:
کپیغلامحسین پور علی اکبر، مظاهری تهرانی مصطفی. استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):172-178. Available from: https://sid.ir/paper/143721/fa
IEEE:
کپیعلی اکبر غلامحسین پور، و مصطفی مظاهری تهرانی، “استفاده از کنسانتره پروتئینی شیر (MPC-85) در تولید خامه کم چرب و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 172–178، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143721/fa