APA:
کپیرضوانی، فضل اله، اردستانی، فاطمه، و نجفی پور، فاطمه. (1395). ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه ور ناپیوسته بر روی محیط آب پنیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 83-91. SID. https://sid.ir/paper/502238/fa
Vancouver:
کپیرضوانی فضل اله، اردستانی فاطمه، نجفی پور فاطمه. ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه ور ناپیوسته بر روی محیط آب پنیر. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):83-91. Available from: https://sid.ir/paper/502238/fa
IEEE:
کپیفضل اله رضوانی، فاطمه اردستانی، و فاطمه نجفی پور، “ارزیابی و مقایسه فرایند تخمیری تولید اسید لاکتیک توسط پنج سویه مختلف لاکتوباسیلوس در کشت غوطه ور ناپیوسته بر روی محیط آب پنیر،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 83–91، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502238/fa