مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,857
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

764
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید اسیدلاکتیک از آب پنیر بدون پروتئین، در فرایند ناپیوسته، توسط لاکتوباسیلوس بولگاریکوس

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 73

چکیده

 اسید لاکتیک یک اسید آلی است که کاربرد های گسترده ای در صنایع مختلف دارد. امروزه به دلیل سنتز پلاستیک های تخریب ناپذیر از آن, نیاز به تولید اسیدلاکتیک افزایش یافته است. در این پروژه تاثیر دما, pH و منابع نیتروژنی افزودنی متفاوت, بر تولید اسیدلاکتیک از آب پنیر دی پروتئینه, توسط لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در فرایند تخمیر ناپیوسته بررسی شد و مقادیر بهینه برای تولید حداکثر به دست آمد. فرایند در مدت انکوباسیون 72 ساعت و بدون کنترل pH انجام شد. بیشترین اسیدلاکتیک تولید شده و بازدهی در محیط کشت حاوی 40 گرم بر لیتر لاکتوز و 20 گرم بر لیتر عصاره مخمر, به ترتیب, 24.8 گرم بر لیتر و 0.62 درصد بوده است. هم چنین دمای بهینه برای رشد سلولی و تولید اسیدلاکتیک 32 درجه سلسیوس و pH مناسب در فاصله (6-6.5) تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فخرآور، سکینه، زینالی هریس، سعید، ایزدی، محمد، و نجف پور، قاسم. (1392). تولید اسیدلاکتیک از آب پنیر بدون پروتئین, در فرایند ناپیوسته, توسط لاکتوباسیلوس بولگاریکوس. مهندسی شیمی ایران، 12(67)، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/150725/fa

    Vancouver: کپی

    فخرآور سکینه، زینالی هریس سعید، ایزدی محمد، نجف پور قاسم. تولید اسیدلاکتیک از آب پنیر بدون پروتئین, در فرایند ناپیوسته, توسط لاکتوباسیلوس بولگاریکوس. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1392؛12(67):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/150725/fa

    IEEE: کپی

    سکینه فخرآور، سعید زینالی هریس، محمد ایزدی، و قاسم نجف پور، “تولید اسیدلاکتیک از آب پنیر بدون پروتئین, در فرایند ناپیوسته, توسط لاکتوباسیلوس بولگاریکوس،” مهندسی شیمی ایران، vol. 12، no. 67، pp. 67–73، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/150725/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button