APA:
کپیشوشی دزفولی، احمدعلی، پاک نژاد، علیرضا، عصاره، علی، و ظریفی نیا، ناصر. (1396). ارزیابی تحمل به شوری برخی از اکوتیپ های یونجه با استفاده از صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی. فیزیولوژی گیاهان زراعی، 9(35)، 105-120. SID. https://sid.ir/paper/502347/fa
Vancouver:
کپیشوشی دزفولی احمدعلی، پاک نژاد علیرضا، عصاره علی، ظریفی نیا ناصر. ارزیابی تحمل به شوری برخی از اکوتیپ های یونجه با استفاده از صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی. فیزیولوژی گیاهان زراعی[Internet]. 1396؛9(35):105-120. Available from: https://sid.ir/paper/502347/fa
IEEE:
کپیاحمدعلی شوشی دزفولی، علیرضا پاک نژاد، علی عصاره، و ناصر ظریفی نیا، “ارزیابی تحمل به شوری برخی از اکوتیپ های یونجه با استفاده از صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی،” فیزیولوژی گیاهان زراعی، vol. 9، no. 35، pp. 105–120، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502347/fa