APA:
کپیشاددل، رضوان، حدادخداپرست، محمدحسین، مسکوکی، عبدالمجید، و گل مزرجی، رضا. (1393). بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 15-22. SID. https://sid.ir/paper/502487/fa
Vancouver:
کپیشاددل رضوان، حدادخداپرست محمدحسین، مسکوکی عبدالمجید، گل مزرجی رضا. بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):15-22. Available from: https://sid.ir/paper/502487/fa
IEEE:
کپیرضوان شاددل، محمدحسین حدادخداپرست، عبدالمجید مسکوکی، و رضا گل مزرجی، “بهینه یابی ترکیبات پلی فنلی عصاره مادون بحرانی آب پوست بنه با شبکه عصبی مصنوعی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 15–22، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502487/fa