APA:
کپیگلمانی، محمدتقی، قاسمی، آرمین، اسکندری، محمدهادی، و نیاکوثری، مهرداد. (1395). ارزیابی تاثیر حذف حلال در استخراج به کمک مایکروویو بر میزان ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی اسانس برگ به لیمو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 5(1)، 105-118. SID. https://sid.ir/paper/233930/fa
Vancouver:
کپیگلمانی محمدتقی، قاسمی آرمین، اسکندری محمدهادی، نیاکوثری مهرداد. ارزیابی تاثیر حذف حلال در استخراج به کمک مایکروویو بر میزان ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی اسانس برگ به لیمو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1395؛5(1):105-118. Available from: https://sid.ir/paper/233930/fa
IEEE:
کپیمحمدتقی گلمانی، آرمین قاسمی، محمدهادی اسکندری، و مهرداد نیاکوثری، “ارزیابی تاثیر حذف حلال در استخراج به کمک مایکروویو بر میزان ترکیبات موثره و فعالیت ضد میکروبی اسانس برگ به لیمو،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 5، no. 1، pp. 105–118، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233930/fa