APA:
کپیفیضی، سمیرا، وریدی، مهدی، زارع، فاطمه، و وریدی، محمدجواد. (1394). بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 521-534. SID. https://sid.ir/paper/504507/fa
Vancouver:
کپیفیضی سمیرا، وریدی مهدی، زارع فاطمه، وریدی محمدجواد. بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):521-534. Available from: https://sid.ir/paper/504507/fa
IEEE:
کپیسمیرا فیضی، مهدی وریدی، فاطمه زارع، و محمدجواد وریدی، “بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 521–534، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504507/fa