Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,600
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

307
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

صفحات

 صفحه شروع 521 | صفحه پایان 534

چکیده

 در این پژوهش ترکیب شیمیایی, پارامترهای رنگ و اثر تغییر pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله پروتئین دانه شنبلیله مورد بررسی قرار گرفت. ایزوله پروتئین شنبلیله حاصل دارای 89.1% پروتئین, 6.00% چربی و 3.00% کربوهیدرات بر مبنای وزن خشک بود. رفتار محلول 5% ایزوله پروتئین شنبلیله سودوپلاستیک (شل شونده با برش) مشاهده شد. تغییر pH بر میزان حلالیت, ظرفیت کف کنندگی و پایداری آن و ظرفیت امولسیون کنندگی و پایداری آن تاثیرگذار بود. کمترین میزان حلالیت در pH برابر 4.5 دریافت شد که موید نقطه ایزوالکتریک ایزوله پروتئین شنبلیله بود. همچنین, کمترین میزان ظرفیت ایجاد کف و امولسیون ایزوله پروتئین شنبلیله نیز در pH ایزوالکتریک آن مشاهده شد. بیشترین ظرفیت ایجاد کف (136%) و امولسیون (39%) به ترتیب در pHهای برابر 8 و 3 حاصل شد. میزان جذب آب و روغن در ایزوله پروتئین شنبلیله به ترتیب 2.7 و 6.6 میلی لیتر به ازای هر گرم ایزوله پروتئین و میزان پروتئین کوآگوله آن 3.77% بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فیضی، سمیرا، وریدی، مهدی، زارع، فاطمه، و وریدی، محمدجواد. (1394). بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 521-534. SID. https://sid.ir/paper/504507/fa

    Vancouver: کپی

    فیضی سمیرا، وریدی مهدی، زارع فاطمه، وریدی محمدجواد. بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):521-534. Available from: https://sid.ir/paper/504507/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا فیضی، مهدی وریدی، فاطمه زارع، و محمدجواد وریدی، “بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 521–534، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504507/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا