APA:
کپیمظلومی، سیده نرگس، صادقی ماهونک، علیرضا، قربانی، محمد، اعلمی، مهران، و کاشانی نژاد، مهدی. (1396). بررسی اثرات نمک, دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(65)، 39-49. SID. https://sid.ir/paper/72766/fa
Vancouver:
کپیمظلومی سیده نرگس، صادقی ماهونک علیرضا، قربانی محمد، اعلمی مهران، کاشانی نژاد مهدی. بررسی اثرات نمک, دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(65):39-49. Available from: https://sid.ir/paper/72766/fa
IEEE:
کپیسیده نرگس مظلومی، علیرضا صادقی ماهونک، محمد قربانی، مهران اعلمی، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی اثرات نمک, دما و pH بر ویژگی های عملکردی ایزوله و کنجاله کدو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 65، pp. 39–49، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72766/fa