APA:
کپیفرخ زاده، سارا، محمدی نژاد، قاسم، و شاهسوندحسنی، حسین. (1394). بررسی پایداری عملکرد غله جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، 46(2)، 299-313. SID. https://sid.ir/paper/504816/fa
Vancouver:
کپیفرخ زاده سارا، محمدی نژاد قاسم، شاهسوندحسنی حسین. بررسی پایداری عملکرد غله جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی. مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1394؛46(2):299-313. Available from: https://sid.ir/paper/504816/fa
IEEE:
کپیسارا فرخ زاده، قاسم محمدی نژاد، و حسین شاهسوندحسنی، “بررسی پایداری عملکرد غله جدید تریتی پایرم اولیه در مقایسه با تریتیکاله و گندم نان با روش امی،” مجله علوم گیاهان زراعی ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 46، no. 2، pp. 299–313، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504816/fa