APA:
کپیناطقی، لیلا. (1396). بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی, حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(2)، 27-39. SID. https://sid.ir/paper/504847/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی, حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(2):27-39. Available from: https://sid.ir/paper/504847/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “بررسی خصوصیات فیزیکو شیمیایی, حسی و میکروبیولوژیکی پنیر چدار پروبیوتیک طی دوره نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 2، pp. 27–39، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504847/fa