APA:
کپیناطقی، لیلا. (1398). بررسی امکان تولید پنیرچدارکم چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 11(2 )، 1-20. SID. https://sid.ir/paper/380422/fa
Vancouver:
کپیناطقی لیلا. بررسی امکان تولید پنیرچدارکم چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1398؛11(2 ):1-20. Available from: https://sid.ir/paper/380422/fa
IEEE:
کپیلیلا ناطقی، “بررسی امکان تولید پنیرچدارکم چرب حاوی پودرکنجد و گردو طی دوره نگهداری،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 11، no. 2 ، pp. 1–20، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/380422/fa