APA:
کپینبی زاده، فرناز، خسروشاهی اصل، اصغر، زمردی، شهین، و اسمعیلی، محسن. (1395). تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی, بافتی و ریزساختاری پنیر چدار. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/358032/fa
Vancouver:
کپینبی زاده فرناز، خسروشاهی اصل اصغر، زمردی شهین، اسمعیلی محسن. تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی, بافتی و ریزساختاری پنیر چدار. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/358032/fa
IEEE:
کپیفرناز نبی زاده، اصغر خسروشاهی اصل، شهین زمردی، و محسن اسمعیلی، “تاثیر صمغ کتیرا و آغازگر تولید کننده اگزوپلی ساکارید بر خصوصیات کیفی, بافتی و ریزساختاری پنیر چدار،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/358032/fa