مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

771
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

444
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت، رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 59

چکیده

 از محصولات فرعی فرآوری هندوانه, پوست هندوانه می باشد که عمده ترین بخش محصولات فرعی هندوانه را تشکیل می دهد. هدف از این پژوهش, بررسی سطوح پکتین صفر تا 0.4 درصد بر بافت مارمالاد, شاخص های رنگ (b*, a*, L*) و خصوصیات حسی مارمالاد پوست هندوانه بوده است. نتایج آزمون بافت سنجی مارمالاد نشان داد با افزایش درصد پکتین, میزان چسبندگی, پیوستگی, قابلیت جویدن و خاصیت فنریت افزایش یافته است و سختی نمونه ها کاهش یافته است. اثر افزایش پکتین بر فاکتور L* معنی دار است و با افزایش پکتین روشنی رنگ محصول روند افزایشی داشته, اثر افزایش درصد پکتین بر فاکتور a* معنی دار نشد و اثر افزایش درصد پکتین و بر فاکتور b* مارمالاد معنی دار شد. که با افزایش میزان درصد پکتین مقدار این عامل افزایش یافت. در ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه پس از ارزیابی فاکتورهای حسی, پذیرش کلی این محصول در سطوح مختلف پکتین اختلاف معنی داری را در سطح معنی داری 0.05 نشان داد. نتایج ارزیابی داوران نشان داد که اکثر نمونه های مارمالاد از مقبولیت خوبی برخوردارند, و هیچ کدام از نمونه ها پایین تر از حد متوسط ارزیابی نشدند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جنابی، محسن، الهامی راد، امیرحسین، و استیری، سیدحسین. (1396). بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/504848/fa

    Vancouver: کپی

    جنابی محسن، الهامی راد امیرحسین، استیری سیدحسین. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/504848/fa

    IEEE: کپی

    محسن جنابی، امیرحسین الهامی راد، و سیدحسین استیری، “بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 51–59، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504848/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button