APA:
کپیجنابی، محسن، الهامی راد، امیرحسین، و استیری، سیدحسین. (1396). بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 51-59. SID. https://sid.ir/paper/504848/fa
Vancouver:
کپیجنابی محسن، الهامی راد امیرحسین، استیری سیدحسین. بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):51-59. Available from: https://sid.ir/paper/504848/fa
IEEE:
کپیمحسن جنابی، امیرحسین الهامی راد، و سیدحسین استیری، “بررسی تاثیر سطوح مختلف پکتین بر پروفایل بافت, رنگ و ارزیابی حسی مارمالاد پوست هندوانه،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 51–59، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504848/fa