APA:
کپیالهامی راد، امیرحسین، جعفری سواره، شادی، استیری، سیدحسین، و آرمین، محمد. (1393). ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(2 )، 23-32. SID. https://sid.ir/paper/504864/fa
Vancouver:
کپیالهامی راد امیرحسین، جعفری سواره شادی، استیری سیدحسین، آرمین محمد. ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(2 ):23-32. Available from: https://sid.ir/paper/504864/fa
IEEE:
کپیامیرحسین الهامی راد، شادی جعفری سواره، سیدحسین استیری، و محمد آرمین، “ارزیابی تاثیر روش آنزیم بری بر پایداری ترکیبات آنتی اکسیدانی آب هویج در حین نگهداری،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 23–32، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504864/fa