APA:
کپیمختاری، زهرا، حمیدی اصفهانی، زهره، و عزیزی، محمدحسین. (1384). تاثیر روشهای مختلف فرآوری بر روی پایداری حالت ابری آب هویج. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 27-34. SID. https://sid.ir/paper/71514/fa
Vancouver:
کپیمختاری زهرا، حمیدی اصفهانی زهره، عزیزی محمدحسین. تاثیر روشهای مختلف فرآوری بر روی پایداری حالت ابری آب هویج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(1):27-34. Available from: https://sid.ir/paper/71514/fa
IEEE:
کپیزهرا مختاری، زهره حمیدی اصفهانی، و محمدحسین عزیزی، “تاثیر روشهای مختلف فرآوری بر روی پایداری حالت ابری آب هویج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 27–34، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71514/fa