APA:
کپیطباطبایی یزدی، فروزان، گلیان، ابوالقاسم، زرقی، حیدر، و وریدی، مهدی. (1395). بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 105-113. SID. https://sid.ir/paper/504912/fa
Vancouver:
کپیطباطبایی یزدی فروزان، گلیان ابوالقاسم، زرقی حیدر، وریدی مهدی. بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):105-113. Available from: https://sid.ir/paper/504912/fa
IEEE:
کپیفروزان طباطبایی یزدی، ابوالقاسم گلیان، حیدر زرقی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر مصرف سطوح مختلف گوانیدینو استیک اسید بر ترکیب شیمیایی و کیفیت گوشت سینه مرغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 105–113، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504912/fa