APA:
کپیحنیفیان، شهرام، و جلیل نیا، مجید. (1390). اثر اسپری اسیدهای سیتریک, استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی, شیمیایی و ظاهری گوشت بسته بندی شده گاو. بهداشت مواد غذایی، 1(1 (پیاپی 1))، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/222901/fa
Vancouver:
کپیحنیفیان شهرام، جلیل نیا مجید. اثر اسپری اسیدهای سیتریک, استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی, شیمیایی و ظاهری گوشت بسته بندی شده گاو. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(1 (پیاپی 1)):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/222901/fa
IEEE:
کپیشهرام حنیفیان، و مجید جلیل نیا، “اثر اسپری اسیدهای سیتریک, استیک و پروپیونیک بر برخی پارامترهای میکروبی, شیمیایی و ظاهری گوشت بسته بندی شده گاو،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 1 (پیاپی 1)، pp. 49–58، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222901/fa