APA:
کپیگلچوبی، لاله، علیمی، مزدک، و یوسفی، حسین. (1395). کاربرد توام نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 89-100. SID. https://sid.ir/paper/505410/fa
Vancouver:
کپیگلچوبی لاله، علیمی مزدک، یوسفی حسین. کاربرد توام نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):89-100. Available from: https://sid.ir/paper/505410/fa
IEEE:
کپیلاله گلچوبی، مزدک علیمی، و حسین یوسفی، “کاربرد توام نانوفیبر سلولز و صمغ گوار به عنوان پایدار کننده در مایونز کم چرب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 89–100، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505410/fa