APA:
کپیعاملی، مریم، قیافه داوودی، مهدی، احمدزاده قویدل، ریحانه، و بخش آبادی، حمید. (1395). تاثیر فرایند ترکیبی خشک کردن اسمزی توسط خشک کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه های توت فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 101-109. SID. https://sid.ir/paper/505411/fa
Vancouver:
کپیعاملی مریم، قیافه داوودی مهدی، احمدزاده قویدل ریحانه، بخش آبادی حمید. تاثیر فرایند ترکیبی خشک کردن اسمزی توسط خشک کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه های توت فرنگی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):101-109. Available from: https://sid.ir/paper/505411/fa
IEEE:
کپیمریم عاملی، مهدی قیافه داوودی، ریحانه احمدزاده قویدل، و حمید بخش آبادی، “تاثیر فرایند ترکیبی خشک کردن اسمزی توسط خشک کن کابینتی و انجماد بر برخی از خصوصیات شیمیایی و بافتی میوه های توت فرنگی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 101–109، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505411/fa