Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

570
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

233
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 37 | صفحه پایان 46

چکیده

 روش سطح پاسخ, مجموعه ای از تکنیک های آماری برای طراحی آزمایشات, مدل سازی و بررسی اثر فاکتورها بر نتایج نهایی ودر نهایت بهینه سازی فرآیند می باشد. این تحقیق با هدف بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی ژل آلوئه ورا توسط روش سطح پاسخ انجام شد. اثرات فاکتورهای متغیر دما (50-30 درجه سانتیگراد), غلظت محلول اسمزی (60-30 درصد وزنی-وزنی) و نسبت محلول به نمونه (10:1 و 1:4) بر روی پارامترهای کاهش وزن (WR), از دست دادن آب (WL) و جذب ماده جامد (SG) بررسی گردید. نتایج نشان داد که شرایط بهینه فرآیند آبگیری اسمزی ژل آلوئه ورا شامل دمای محلول اسمزی 30 درجه سانتی گراد, غلظت محلول با بریکس 31 و نسبت محلول به نمونه 1: 5.7 بود. در شرایط بهینه, پارامترهای کاهش وزن, از دست دادن آب و جذب ماده جامد به ترتیب 73.69, 78.62 و 4.93 گرم در هر 100 گرم نمونه محاسبه گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شریفی، اکرم، ریگی، صادق، الهامی راد، امیرحسین، و آرمین، محمد. (1393). بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/508225/fa

    Vancouver: کپی

    شریفی اکرم، ریگی صادق، الهامی راد امیرحسین، آرمین محمد. بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/508225/fa

    IEEE: کپی

    اکرم شریفی، صادق ریگی، امیرحسین الهامی راد، و محمد آرمین، “بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 37–46، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508225/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا