APA:
کپیشریفی، اکرم، ریگی، صادق، الهامی راد، امیرحسین، و آرمین، محمد. (1393). بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/508225/fa
Vancouver:
کپیشریفی اکرم، ریگی صادق، الهامی راد امیرحسین، آرمین محمد. بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/508225/fa
IEEE:
کپیاکرم شریفی، صادق ریگی، امیرحسین الهامی راد، و محمد آرمین، “بهینه سازی پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن اسمزی ژل آلوئه ورا با روش سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 37–46، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508225/fa