در این تحقیق جهت بهبود ارزش تغذیه ای و افزایش سطح سلامت فرآورده های غذایی پودر نوشیدنی میوه ای تولید شده است که پساز حل کردن در آب آشامیدنی یا آب گازدار می توان نوشیدنی دلپذیری آماده نمود. در تهیه این فرمولاسیون از کنسانتره آبمیوه و عصاره میوه استفاده شده است. سه نمونه متفاوت پودر شامل فرمول1 (حاوی کنسانتره آبمیوه)، فرمول 2 (حاوی نسبت معین از کنسانتره آبمیوه و عصاره میوه)، فرمول 3 (حاوی عصاره میوه) تهیه گردید. از زعفران به عنوان رنگ زرد خوراکی طبیعی و سلامتی بخشدر فرمولاسیون ها استفاده شد. محصول توسط ویژگیهای ارگانولپتیکی، شیمیایی، فیزیکی و فوری مورد ارزیابی قرار گرفت. ارزیابی حسی توسط 21 نفر انجام شد. نتایج نشان داد که به طور کلی پودر نوشیدنی میوه ای مورد رضایت مصرف کننده است. نمونه حاوی عصاره میوه نسبت به دو فرمول دیگر از نظر پذیرش کلی ارجحیت داشت. ویژگی های شیمیایی نمونه ها مانند رطوبت، مواد جامد محلول در آب، اسیدیته و pH به ترتیب بین 1.32-1.42%، 9.25-10%، 1.31-1.54% و 3.43-3.52 بدست آمد. خواص فیزیکی شامل دانسیته توده و زاویه ریپوز تخلیه به ترتیب بین 0.673-0.722g/cm2 و 25.16o-27.96o بود. عدم حلالیت در نمونه ها بین 0.66-1.17% بدست آمد.