APA:
کپیسرلک، زهرا، محمدی، رضا، عبدالملکی، خدیجه، مرتضویان، امیرمحمد، و شادنوش، مهدی. (1395). اثر نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیک نوشیدنی آلوئه ورا. کومش، 18(1 (پیاپی 61))، 117-127. SID. https://sid.ir/paper/37004/fa
Vancouver:
کپیسرلک زهرا، محمدی رضا، عبدالملکی خدیجه، مرتضویان امیرمحمد، شادنوش مهدی. اثر نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیک نوشیدنی آلوئه ورا. کومش[Internet]. 1395؛18(1 (پیاپی 61)):117-127. Available from: https://sid.ir/paper/37004/fa
IEEE:
کپیزهرا سرلک، رضا محمدی، خدیجه عبدالملکی، امیرمحمد مرتضویان، و مهدی شادنوش، “اثر نوع کشت پروبیوتیک بر ویژگی های شیمیایی و میکروبیولوژیک نوشیدنی آلوئه ورا،” کومش، vol. 18، no. 1 (پیاپی 61)، pp. 117–127، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/37004/fa