مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

509
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

319
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلم های بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 67

چکیده

 هدف از این پژوهش بررسی اثر نانو اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی, مکانیکی, عبوردهی نسبت به بخار آب و اکسیژن و جذب تعادلی فیلم های تولیدی از ژلاتین ماهی سرد آبی می باشد. فیلم های ژلاتین در غلظت های 0, 1, 3, و 5 % نانو اکسید روی با استفاده از روش کاستینگ تهیه شدند. آزمون های مکانیکی, نفوذپذیری و فیزیکوشیمیایی فیلم ها بر اساس روش استاندارد ملی امریکا انجام پذیرفت. آزمون مکانیکی کاهش درصد کشیدگی و افزایش استحکام کششی و مدول یانگ را به واسطه افزایش غلظت نانو ذرات نشان دادند. خواص فیزیکوشیمیایی از قبیل میزان جذب آب, حلالیت در آب, نفوذ پذیری نسبت به بخار آب و اکسیژن, با افزایش میزان نانو ذرات کاهش معنی داری (0.05> P) را نشان دادند. همچنین میزان جذب بالای اشعه UV در غلظت 5% درصد مشاهده شد. نمودارهای FTIR نشان داد که تعاملات انجام شده تماما فیزیکی بوده و برهمکنش شیمیایی رخ نداده است. بر همین اساس, نانو اکسید روی توانایی بهبود خواص اساسی فیلم های ژلاتین ماهی را دارا بوده و می توانند به عنوان جاذب اشعه ماورا بنفش در ساخت فیلم های خوراکی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی نافچی، عبدالرضا، و میرزایی، فائزه. (1395). ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلم های بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 57-67. SID. https://sid.ir/paper/509071/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی نافچی عبدالرضا، میرزایی فائزه. ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلم های بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):57-67. Available from: https://sid.ir/paper/509071/fa

    IEEE: کپی

    عبدالرضا محمدی نافچی، و فائزه میرزایی، “ارزیابی اثرات نانو اکسید روی بر خواص فیلم های بایوکامپوزیتی بر پایه ژلاتین ماهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 57–67، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509071/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button