APA:
کپیهاشمی طباطبایی، رامین، میرزایی، حبیب اله، و محمدی نافچی، عبدالرضا. (1394). بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان. فرآوری و نگهداری مواد غذایی، 7(1)، 47-60. SID. https://sid.ir/paper/240136/fa
Vancouver:
کپیهاشمی طباطبایی رامین، میرزایی حبیب اله، محمدی نافچی عبدالرضا. بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان. فرآوری و نگهداری مواد غذایی[Internet]. 1394؛7(1):47-60. Available from: https://sid.ir/paper/240136/fa
IEEE:
کپیرامین هاشمی طباطبایی، حبیب اله میرزایی، و عبدالرضا محمدی نافچی، “بررسی اثر نانو ذرات بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری فیلم های ترکیبی ژلاتین ماهی سردآبی و کاپاکاراگینان،” فرآوری و نگهداری مواد غذایی، vol. 7، no. 1، pp. 47–60، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/240136/fa