مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,921
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

543
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 90

چکیده

 شیره انگور فرآورده ای است که از انگورهایی که به مصرف تازه خوری نمی رسند, به دست می آید. این پژوهش با هدف تاثیر مواد شفاف کننده بر مقادیر عناصر ضروری موجود در شیره انگور انجام شد. میانگین مقدار آهن, مس و کلسیم در انگور به ترتیب 30 و 6.5 و 180 میلی گرم در کیلوگرم می باشد. این عناصر از جمله عناصر ضروری در تغذیه انسان هستند. در این طرح از مواد شفاف کننده شامل خاک شیره, بنتونیت, سیلیکاسل, ژلاتین - بنتونیت, ژلاتین - سیلیکاسل, ژلاتین – بنتونیت - سیلیکاسل هر یک در 3 سطح مختلف با سه تکرار استفاده شد. در این پژوهش اثر مواد کمک صافی بر شفاف کردن آبمیوه در قالب آزمون فاکتوریل با طرح پایه کامل تصادفی اجرا گردید. نتایج به دست آمده نشان داد که بیشترین میزان آهن (144.70 ± 1.42) و مس (59.85 ± 0.92) از تیمار ژلاتین – بنتونیت - سیلیکاسل, بیشترین میزان روی (62.32 ± 1.88) و منیزیم (121.26 ± 2.42) از تیمار ژلاتین - بنتونیت و بیشترین مقدار کلسیم (135.41 ± 1.27) از تیمار ژلاتین - سیلیکاسل اندازه گیری شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاتمی کیا، معصوم، محمدی ثانی، علی، و زمردی، شهین. (1393). بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 83-90. SID. https://sid.ir/paper/512204/fa

    Vancouver: کپی

    حاتمی کیا معصوم، محمدی ثانی علی، زمردی شهین. بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):83-90. Available from: https://sid.ir/paper/512204/fa

    IEEE: کپی

    معصوم حاتمی کیا، علی محمدی ثانی، و شهین زمردی، “بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 83–90، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512204/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button