APA:
کپیحاتمی کیا، معصوم، محمدی ثانی، علی، و زمردی، شهین. (1393). بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(1 )، 83-90. SID. https://sid.ir/paper/512204/fa
Vancouver:
کپیحاتمی کیا معصوم، محمدی ثانی علی، زمردی شهین. بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(1 ):83-90. Available from: https://sid.ir/paper/512204/fa
IEEE:
کپیمعصوم حاتمی کیا، علی محمدی ثانی، و شهین زمردی، “بررسی تاثیر مواد شفاف کننده بر میزان عناصر موجود در شیره انگور،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 1 ، pp. 83–90، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512204/fa