Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,024
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

834
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی

صفحات

 صفحه شروع 127 | صفحه پایان 136

چکیده

 فعالیت هر آنزیم, نمایانگر توانایی آن در مصرف سوبسترا و تولید محصول نهایی می باشد, که خود این مساله تابعی از ویژگی های سینتیکی آنزیم, مقدار آنزیم و شرایط محیطی (مثل دما و PH و...) است. آنزیم های تثبیت شده در علوم غذایی, بیوتکنولوژی, داروسازی و شیمی تجزیه کاربرد فراوان دارند. با توجه به پیشرفت روز افزون در دستیابی به روش های مختلف تثبیت آنزیم ها در جهت استفاده بهینه از آن ها, در این تحقیق, به مطالعه فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده بر روی پلیمر سنتز شده پرداخته شده است. با بررسی فاکتورهای موثر بر میزان فعالیت آنزیم در حالت تثبیت شده, از جمله pH, دما, غلظت آنزیم لیپاز و غلظت سوبسترا به تعیین شرایط بهینه با استفاده از روش رویه پاسخ به عنوان یکی از روش های طراحی آزمایش ها پرداختیم که در این راستا بیشترین فعالیت آنزیمی بر اساس پیش بینی نرم افزار معادل 1838.73 U/gr.min محاسبه شد و شرایط بهینه برای بیشترین فعالیت آنزیم لیپاز در pH برابر 6.4 و دمای 31.6 درجه سانتی گراد, غلظت آنزیم و سوبسترا به ترتیب معادل 0.14 mg/ml و 9.9 به دست آمده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسنی فرشته، ، و اوتادی، مریم. (1395). بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(4 )، 127-136. SID. https://sid.ir/paper/512251/fa

    Vancouver: کپی

    حسنی فرشته ، اوتادی مریم. بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(4 ):127-136. Available from: https://sid.ir/paper/512251/fa

    IEEE: کپی

    حسنی فرشته، و مریم اوتادی، “بررسی اثر فاکتورهای موثر بر فعالیت آنزیم لیپاز تثبیت شده روی پلیمرهای سنتزی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 4 ، pp. 127–136، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/512251/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا