Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

619
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 192

چکیده

 لیپاز به علت توانایی کاتالیز طیف گسترده ای از واکنش های تبدیلی نظیر هیدرولیز, استریفیکاسیون و ترانس استریفیکاسیون به طور گسترده ای در صنایع مختلف از قبیل صنایع غذایی, صنایع دارویی, پتروشیمی, صنایع مواد شونده و ... مورد استفاده قرار می گیرد. مخمرها یکی از تولید کنندگان اصلی لیپازها به شمار می روند. در این تحقیق از متدولوژی رویه سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیر (5.5-7.5) pH, زمان گرمخانه گذاری (7-3 روز) و درصد عصاره کنجاله کنجد افزوده شده به محیط کشت آزمایشگاهی (100-0 درصد) بر تولید و فعالیت لیپاز و بیومس تولید شده مخمر کریپتوکوکوس آلبیدوس و بهینه سازی فرایند تولید لیپاز و بیومس تولید شده, بهره گرفته شد. بر اساس نتایج به دست آمده در این تحقیق, درصد عصاره کنجاله کنجد افزوده شده به محیط کشت آزمایشگاهی و زمان گرمخانه گذاری به ترتیب موثرترین فاکتورها بر تولید و فعالیت لیپاز و میزان بیومس تولید شده بودند. بر اساس آزمایش های انجام شده شرایط بهینه تولید لیپاز و میزان بیومس تولید شده جهت حصول بیشینه فعالیت لیپاز (98.96 واحد آنزیمی) و وزن خشک سلولی (1.14 گرم بر 100 میلی لیتر محیط کشت), 5.56pH, زمان گرمخانه گذاری  7روز و درصد عصاره کنجاله کنجد افزوده شده به محیط کشت آزمایشگاهی 100 درصد تعیین گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    زارع باقی آباد، وجیهه، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و وریدی، مهدی. (1395). بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(59)، 181-192. SID. https://sid.ir/paper/72358/fa

    Vancouver: کپی

    زارع باقی آباد وجیهه، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، وریدی مهدی. بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(59):181-192. Available from: https://sid.ir/paper/72358/fa

    IEEE: کپی

    وجیهه زارع باقی آباد، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و مهدی وریدی، “بهینه سازی تولید آنزیم لیپاز مخمر Cryptococcus albidus با استفاده از رویه سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 59، pp. 181–192، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72358/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا