APA:
کپیدیدار، زهره. (1398). بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/513063/fa
Vancouver:
کپیدیدار زهره. بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/513063/fa
IEEE:
کپیزهره دیدار، “بررسی استفاده از روشهای مختلف شستشوی کاهو در کاهش بار میکروبی باسیلوس سرئوس،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513063/fa