APA:
کپیفتح الهی آقایی، مهسا، و قره خانی، مهدی. (1398). تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 59-72. SID. https://sid.ir/paper/513245/fa
Vancouver:
کپیفتح الهی آقایی مهسا، قره خانی مهدی. تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):59-72. Available from: https://sid.ir/paper/513245/fa
IEEE:
کپیمهسا فتح الهی آقایی، و مهدی قره خانی، “تاثیر افزودن پوسته گندم به عنوان فیبر رژیمی در ترکیب بیسکویت بر پایه آرد برنج و ارزیابی کیفیت آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 59–72، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513245/fa