APA:
کپیمجذوبی، مهسا، منصوری، حسن، فلسفی، سیدرضا، و فرحناکی، عسگر. (1394). تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت. علوم غذایی و تغذیه، 12(2 (پیاپی 46))، 5-14. SID. https://sid.ir/paper/143388/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی مهسا، منصوری حسن، فلسفی سیدرضا، فرحناکی عسگر. تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1394؛12(2 (پیاپی 46)):5-14. Available from: https://sid.ir/paper/143388/fa
IEEE:
کپیمهسا مجذوبی، حسن منصوری، سیدرضا فلسفی، و عسگر فرحناکی، “تاثیر پودر هسته خرما بر برخی ویژگی های خمیر بیسکویت و بیسکویت سخت،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 12، no. 2 (پیاپی 46)، pp. 5–14، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143388/fa