APA:
کپیمیرچولی برازق، عبدالرضا، مظاهری تهرانی، مصطفی، مرتضوی، سیدعلی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1398). تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 59-70. SID. https://sid.ir/paper/513535/fa
Vancouver:
کپیمیرچولی برازق عبدالرضا، مظاهری تهرانی مصطفی، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی. تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):59-70. Available from: https://sid.ir/paper/513535/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا میرچولی برازق، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدعلی مرتضوی، و سیدمحمدعلی رضوی، “تاثیرخشک کن های پاششی برویژگی های فیزیکو شیمیایی پودرمخلوط بستنی لبنی – گیاهی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 59–70، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/513535/fa