مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

897
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

336
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عوامل موثر بر رسوب پودر در آب پرتقال بر دیواره خشک کن پاششی

صفحات

 صفحه شروع 185 | صفحه پایان 198

چکیده

 شرایط سخت نگهداری آب ما و بهره گیری از پودر آنها در صنایع مختلف غدایی سبب روآوری مصرف کنندگان و تولیدکنندگان به پودر آب میوه ها شده است. خشک کردن آب میوه ها به صورت پودر از پیچیده ترین روش های فرآوری میوه هاست. خواص آب دوستی ترکیباتی آب میوه و ویژگی های ترموپلاستیکی آنها پس از آب گیری, کنترل زمان خشک شدن و بردن از محفظه خشک کن به قسمت های بعدی را بسیار مشکل کرده است. در این پژوهش با یک خشک کن پاششی آزمایشگاهی, عوامل موثر بر روسوب پودر آب پرتقال بر دیواره خشک کن بررسی شد.نتایج نشان می دهد که بدون بهره گیری از مواد افزودنی به کنسانتره پرتقال , هیچ گونه پودری تولید نمیشود. بهره گیری از گلوکز مایع به عنوان ماده کمکی خشک شدن در کنسانتره پرتقال, عملکرد را بالا برده و رسوب پودر را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. شرایط بهینه کاری خشک کن پاششی برای خشک کردن آب پرتقال با افزودنی گلوکز مایع با دمای هوای ورودیC 130 , دمای هوای خروجی C85 و مقدار تغذیه ml/min 15 به دست آمد. نتایج تجزیه و تحلیل آماری داده های آزمایشگاهی نشان میدهد که پارامترهای دمای هوای ورودی و مقدار تغذیه به صورت مستقل و در کنار هم, اثر معنی داری در سطح 1% بر عملکرد خشک کن و رسوب دیواره دارند. با افزایش دمای هوای ورودی و مقدار تغذیه,عملکرد خشک کن کاهش و رسوب دیواره افزایش مییابد. با وجود بهرهگیری از افزودنی مناسب,بین 14 تا 65 پودر بر دیواره رسوب کرد. نتایج آزمایش نشان می دهد که عامل اصلی رسوب, دمای بالای دیواره است. برای جلوگیری از رسوب, باید دمای دیواره از دمای نقطه چسبندگی پودر پرتقال کمتر باشد. برای پودر پرتقال با رطوبت 2% دمای چسبندگی C 44 به دست آمد. برای کنترل دمای دیواره, خشک کنی با دیواره و دو جداره و سیستم خنک کننده دیواره پیشنهاد میشود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    چگینی، غلامرضا، قبادیان، برات، و برکتین، محسن. (1382). بررسی عوامل موثر بر رسوب پودر در آب پرتقال بر دیواره خشک کن پاششی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 7(4)، 185-198. SID. https://sid.ir/paper/419216/fa

    Vancouver: کپی

    چگینی غلامرضا، قبادیان برات، برکتین محسن. بررسی عوامل موثر بر رسوب پودر در آب پرتقال بر دیواره خشک کن پاششی. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1382؛7(4):185-198. Available from: https://sid.ir/paper/419216/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا چگینی، برات قبادیان، و محسن برکتین، “بررسی عوامل موثر بر رسوب پودر در آب پرتقال بر دیواره خشک کن پاششی،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 7، no. 4، pp. 185–198، 1382، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/419216/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button