APA:
کپیمیرچولی برازق، عبدالرضا، مظاهری تهرانی، مصطفی، مرتضوی، سیدعلی، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1399). مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیخته ی آنها. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 9(1 )، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/233990/fa
Vancouver:
کپیمیرچولی برازق عبدالرضا، مظاهری تهرانی مصطفی، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی. مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیخته ی آنها. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1399؛9(1 ):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/233990/fa
IEEE:
کپیعبدالرضا میرچولی برازق، مصطفی مظاهری تهرانی، سیدعلی مرتضوی، و سیدمحمدعلی رضوی، “مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی تهیه شده از شیر گاو و شیر سویا با بستنی تولیدشده از پودر آمیخته ی آنها،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 9، no. 1 ، pp. 73–84، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233990/fa