APA:
کپیاشرفی یورقانلو، رقیه، و مهریار، لاله. (1398). اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(1)، 145-158. SID. https://sid.ir/paper/514542/fa
Vancouver:
کپیاشرفی یورقانلو رقیه، مهریار لاله. اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(1):145-158. Available from: https://sid.ir/paper/514542/fa
IEEE:
کپیرقیه اشرفی یورقانلو، و لاله مهریار، “اثر افزودن اینولین و گالاکتواولیگوساکارید بر زنده مانی باکتری لاکتوباسیلوس کازئی ریزپوشانی شده در آبمیوه ترکیبی سیب-زردآلو،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 1، pp. 145–158، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/514542/fa