APA:
کپیجیرسرایی، بهرام، پوراحمد، رضوان، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1395). اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک. علوم غذایی و تغذیه، 14(1 (پیاپی 53))، 35-46. SID. https://sid.ir/paper/143099/fa
Vancouver:
کپیجیرسرایی بهرام، پوراحمد رضوان، فدایی نوغانی وجیهه. اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1395؛14(1 (پیاپی 53)):35-46. Available from: https://sid.ir/paper/143099/fa
IEEE:
کپیبهرام جیرسرایی، رضوان پوراحمد، و وجیهه فدایی نوغانی، “اثر اینولین و لاکتولوز بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش پروبیوتیک،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 1 (پیاپی 53)، pp. 35–46، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143099/fa