APA:
کپیشعبانی، ژیلا، رشیدی، لادن، پیراوی ونک، زهرا، و غلامی، زهرا. (1398). بررسی مقایسه ای پایداری اکسیداتیو, عدد پراکسید, عدد یدی با نوع, مقدار و فعالیت آنتی اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن های خوراکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 139-150. SID. https://sid.ir/paper/515381/fa
Vancouver:
کپیشعبانی ژیلا، رشیدی لادن، پیراوی ونک زهرا، غلامی زهرا. بررسی مقایسه ای پایداری اکسیداتیو, عدد پراکسید, عدد یدی با نوع, مقدار و فعالیت آنتی اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن های خوراکی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):139-150. Available from: https://sid.ir/paper/515381/fa
IEEE:
کپیژیلا شعبانی، لادن رشیدی، زهرا پیراوی ونک، و زهرا غلامی، “بررسی مقایسه ای پایداری اکسیداتیو, عدد پراکسید, عدد یدی با نوع, مقدار و فعالیت آنتی اکسیدان سنتزی استخراج شده از روغن های خوراکی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 139–150، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515381/fa