APA:
کپیکوهی، شکوفه، فرجی، علیرضا، و مشعشعی، سیدعلی. (1399). بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم گلی), تف و دانه ماش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 79-96. SID. https://sid.ir/paper/515689/fa
Vancouver:
کپیکوهی شکوفه، فرجی علیرضا، مشعشعی سیدعلی. بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم گلی), تف و دانه ماش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):79-96. Available from: https://sid.ir/paper/515689/fa
IEEE:
کپیشکوفه کوهی، علیرضا فرجی، و سیدعلی مشعشعی، “بررسی خواص رئولوژیکی و شیمیایی نان حجیم بدون گلوتن بروتچن حاصل از آردهای چیا (مریم گلی), تف و دانه ماش،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 79–96، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515689/fa