APA:
کپیعبدالعلی زاده، المیرا، و قره خانی، مهدی. (1397). تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 28(3 )، 111-125. SID. https://sid.ir/paper/365626/fa
Vancouver:
کپیعبدالعلی زاده المیرا، قره خانی مهدی. تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1397؛28(3 ):111-125. Available from: https://sid.ir/paper/365626/fa
IEEE:
کپیالمیرا عبدالعلی زاده، و مهدی قره خانی، “تأثیر افزودن صمغ کتیرا بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی, بافتی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه ذرت،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 28، no. 3 ، pp. 111–125، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/365626/fa