APA:
کپیفیض الهی، احسان، میرمقتدایی، لیلا، محمدی فر، محمدامین، جزایری، سحر، و حدایق، هاله. (1397). تاثیر ویژگی های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(1 )، 115-124. SID. https://sid.ir/paper/121487/fa
Vancouver:
کپیفیض الهی احسان، میرمقتدایی لیلا، محمدی فر محمدامین، جزایری سحر، حدایق هاله. تاثیر ویژگی های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(1 ):115-124. Available from: https://sid.ir/paper/121487/fa
IEEE:
کپیاحسان فیض الهی، لیلا میرمقتدایی، محمدامین محمدی فر، سحر جزایری، و هاله حدایق، “تاثیر ویژگی های چهار رقم برنج ایرانی از نواحی زراعی متفاوت بر خصوصیات کیفی نان بدون گلوتن صنعتی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 1 ، pp. 115–124، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121487/fa