APA:
کپیعطای صالحی، اسماعیل، ایرانی، مهدی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1398). فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 12-24. SID. https://sid.ir/paper/515826/fa
Vancouver:
کپیعطای صالحی اسماعیل، ایرانی مهدی، مظاهری تهرانی مصطفی. فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):12-24. Available from: https://sid.ir/paper/515826/fa
IEEE:
کپیاسماعیل عطای صالحی، مهدی ایرانی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “فرمولاسیون بهینه نوشیدنی اسیدی میوه ای حاصل از مخلوط پودر شیر سویا و پودر شیر به روش RSM،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 12–24، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515826/fa