APA:
کپیقره خانی، مریم، عطای صالحی، اسماعیل، و عیوض زاده، اورنگ. (1399). ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/515830/fa
Vancouver:
کپیقره خانی مریم، عطای صالحی اسماعیل، عیوض زاده اورنگ. ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/515830/fa
IEEE:
کپیمریم قره خانی، اسماعیل عطای صالحی، و اورنگ عیوض زاده، “ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی, بافتی و حسی کیک روغنی غنی شده با اینولین و آرد نخود،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 1–14، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/515830/fa