APA:
کپیهمتی اردلی، زهرا، حجت الاسلامی، محمد، سها، ساحل، و نجاتی، فاطمه. (1398). تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(4 (پیاپی 42))، 67-75. SID. https://sid.ir/paper/516019/fa
Vancouver:
کپیهمتی اردلی زهرا، حجت الاسلامی محمد، سها ساحل، نجاتی فاطمه. تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(4 (پیاپی 42)):67-75. Available from: https://sid.ir/paper/516019/fa
IEEE:
کپیزهرا همتی اردلی، محمد حجت الاسلامی، ساحل سها، و فاطمه نجاتی، “تولید دسر لبنی سنتی توف (شیراز) و ارزیابی خصوصیات میکروبی آن به عنوان یک فراورده پروبیوتیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 42)، pp. 67–75، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516019/fa