مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

542
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

354
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica. sub. sp. mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند

صفحات

 صفحه شروع 158 | صفحه پایان 167

چکیده

 با پیشرفت علوم و صنایع غذایی گرایش به جایگزینی افزودنی های طبیعی به جای انواع سنتزی در مواد غذایی رو به افزایش است. با توجه به اثرات سوء آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های منابع طبیعی به عنوان یک راه حل منطقی در نظر گرفته می شود. در این تحقیق برای بهینه سازی فرآیند سه عامل شدت امواج فراصوت, اندازه ذره, نسبت نمونه به حلال در سه سطح به منظور تعیین نقاط بهینه فرایند استخراج با دستگاه اولتراسوند و حلال متانول 80% استفاده گردید. در این مطالعه از طرح سطح پاسخ با سه متغیر(نسبت نمونه به حلال, شدت صوت دستگاه فراصوت واندازه ذره نمونه) برای بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک از برگ درخت بنه, با 5 تکرار در نقطه مرکزی, استفاده شد. شدت صوت 69%, مش20 و نسبت نمونه به حلالgr/ml 0. 020 بیشترین استخراج را در بین تیمارهای مورد مطالعه داشت. نتایج این مطالعات نشان داد که نسبت نمونه به حلال بیشترین تاثیر رادربازده استخراج ترکیبات فنولیک از برگ درخت بنه داشته درحالی که اندازه ذرات تاثیر زیادی بر روند استخراج نداشت. در این مطالعه بهترین مدل برای سه متغیر, مدل Quadratic بود که با ضریب تبیین بالایی داده ها را برازش داد. همچنین نتایج مبین این بود با افزایش شدت صوت امواج فراصوت بازده استخراج ترکیبات فنولیک کاهش دارد. با پیشرفت علوم و صنایع غذایی گرایش به جایگزینی افزودنی های طبیعی به جای انواع سنتزی در مواد غذایی رو به افزایش است. با توجه به اثرات سوء آنتی اکسیدان های سنتزی استفاده از آنتی اکسیدان های منابع طبیعی به عنوان یک راه حل منطقی در نظر گرفته می شود. در این تحقیق برای بهینه سازی فرآیند سه عامل شدت امواج فراصوت, اندازه ذره, نسبت نمونه به حلال در سه سطح به منظور تعیین نقاط بهینه فرایند استخراج با دستگاه اولتراسوند و حلال متانول 80% استفاده گردید. در این مطالعه از طرح سطح پاسخ با سه متغیر(نسبت نمونه به حلال, شدت صوت دستگاه فراصوت واندازه ذره نمونه) برای بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولیک از برگ درخت بنه, با 5 تکرار در نقطه مرکزی, استفاده شد. شدت صوت 69%, مش20 و نسبت نمونه به حلالgr/ml 0. 020 بیشترین استخراج را در بین تیمارهای مورد مطالعه داشت. نتایج این مطالعات نشان داد که نسبت نمونه به حلال بیشترین تاثیر رادربازده استخراج ترکیبات فنولیک از برگ درخت بنه داشته درحالی که اندازه ذرات تاثیر زیادی بر روند استخراج نداشت. در این مطالعه بهترین مدل برای سه متغیر, مدل Quadratic بود که با ضریب تبیین بالایی داده ها را برازش داد. همچنین نتایج مبین این بود با افزایش شدت صوت امواج فراصوت بازده استخراج ترکیبات فنولیک کاهش دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    احمدی، الهام، دلیری، رقیه، سعیدی اصل، محمدرضا، و رحیمی، نرگس. (1399). بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica. sub. sp. mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 12(1 (پیاپی 43))، 158-167. SID. https://sid.ir/paper/516022/fa

    Vancouver: کپی

    احمدی الهام، دلیری رقیه، سعیدی اصل محمدرضا، رحیمی نرگس. بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica. sub. sp. mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1399؛12(1 (پیاپی 43)):158-167. Available from: https://sid.ir/paper/516022/fa

    IEEE: کپی

    الهام احمدی، رقیه دلیری، محمدرضا سعیدی اصل، و نرگس رحیمی، “بهینه سازی فرایند استخراج ترکیبات فنولی برگ درخت بنه (Pistica atlantica. sub. sp. mutica)با استفاده از دستگاه اولتراسوند،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 43)، pp. 158–167، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516022/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button