مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

270
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی، بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3، محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 81

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خسروی نیا، حشمت اله، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و علیرضایی، مسعود. (1392). اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی, بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3, محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 44(1)، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/516241/fa

    Vancouver: کپی

    خسروی نیا حشمت اله، کریمی ترشیزی محمدامیر، علیرضایی مسعود. اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی, بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3, محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(1):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/516241/fa

    IEEE: کپی

    حشمت اله خسروی نیا، محمدامیر کریمی ترشیزی، و مسعود علیرضایی، “اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی, بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3, محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 1، pp. 71–81، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516241/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button