APA:
کپیخسروی نیا، حشمت اله، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و علیرضایی، مسعود. (1392). اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی, بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3, محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 44(1)، 71-81. SID. https://sid.ir/paper/516241/fa
Vancouver:
کپیخسروی نیا حشمت اله، کریمی ترشیزی محمدامیر، علیرضایی مسعود. اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی, بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3, محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1392؛44(1):71-81. Available from: https://sid.ir/paper/516241/fa
IEEE:
کپیحشمت اله خسروی نیا، محمدامیر کریمی ترشیزی، و مسعود علیرضایی، “اثر اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در آب آشامیدنی, بر نسبت اسیدهای چرب امگا-6 به امگا-3, محتوی کلسترول و پایداری لیپیدها در عضله سینه نیمچه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 44، no. 1، pp. 71–81، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516241/fa