APA:
کپیآریان فر، اکرم، و امیری قندشتنی، رویا. (1398). اثر دما و غلظت بر رفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 11(3)، 49-58. SID. https://sid.ir/paper/516811/fa
Vancouver:
کپیآریان فر اکرم، امیری قندشتنی رویا. اثر دما و غلظت بر رفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1398؛11(3):49-58. Available from: https://sid.ir/paper/516811/fa
IEEE:
کپیاکرم آریان فر، و رویا امیری قندشتنی، “اثر دما و غلظت بر رفتار رئولوژیکی کنسانتره توت سفید،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 11، no. 3، pp. 49–58، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516811/fa