APA:
کپیسرباز، نجمه، وظیفه دوست، محسن، و علی آبادی، مجید. (1397). ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 10(4)، 87-105. SID. https://sid.ir/paper/516861/fa
Vancouver:
کپیسرباز نجمه، وظیفه دوست محسن، علی آبادی مجید. ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1397؛10(4):87-105. Available from: https://sid.ir/paper/516861/fa
IEEE:
کپینجمه سرباز، محسن وظیفه دوست، و مجید علی آبادی، “ارزیابی تاثیر پیش تیمار فراصوت بر سینتیک انتقال جرم و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی فیله گوشت بوقلمون سرخ شده به روش عمیق،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 10، no. 4، pp. 87–105، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/516861/fa