APA:
کپیمحبی، محبت، حسن پور، نسیم، و شکرالهی یانچشمه، بهداد. (1394). ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(47)، 75-85. SID. https://sid.ir/paper/403184/fa
Vancouver:
کپیمحبی محبت، حسن پور نسیم، شکرالهی یانچشمه بهداد. ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(47):75-85. Available from: https://sid.ir/paper/403184/fa
IEEE:
کپیمحبت محبی، نسیم حسن پور، و بهداد شکرالهی یانچشمه، “ارزیابی تاثیر پیش تیمار مایکروویو و دمای سرخ کردن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کدوی سرخ شده به روش عمیق،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 47، pp. 75–85، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403184/fa