Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

491
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

215
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 110

چکیده

 در پژوهش حاضر اثر پیش تیمار مایکروویو در (دمای 140, 160 و 180 درجه سانتیگراد به مدت پنج دقیقه) بر انتقال حرارت طی سرخ کردن عمیق مورد بررسی قرار گرفت. میزان دریافت روغن و رطوبت فرآورده در هر دقیقه از فرآیند اندازه گیری گردید. نتایج نشان داد که پیش تیمار مایکروویو بر انتقال جرم موثر بود. نمونه های تیمار یافته با مایکروویو روغن کمتری جذب کردند. سینتیک معادله درجه اول قانون فیک برای تشریح داده های انتشار رطوبت بکار رفت. ضریب نفوذ موثر رطوبت در محدوده 2.58´10-8-1.07´10-8 محدوده متر مربع برثانیه وثابت سرعت جذب روغن بین 0.12 و 2´10-3 یک بر ثانیه قرار داشت. انرژی اکتیواسیون ضریب نفوذ موثر رطوبت منحنی آرنیوس در محدوده -17.98 تا 34.18 کیلو ژول بر مول قرار داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاراژیان، حجت، و دلیری، نینا. (1395). تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(2 )، 103-110. SID. https://sid.ir/paper/505400/fa

    Vancouver: کپی

    کاراژیان حجت، دلیری نینا. تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(2 ):103-110. Available from: https://sid.ir/paper/505400/fa

    IEEE: کپی

    حجت کاراژیان، و نینا دلیری، “تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر سینتیک انتقال جرم بادمجان (.Solanum melongena L) طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 2 ، pp. 103–110، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/505400/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا