APA:
کپیکاراژیان، رضا، احتیاطی، احمد، نظری، زهرا، و مهربان سنگ آتش، معصومه. (1400). بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(111 )، 147-157. SID. https://sid.ir/paper/367780/fa
Vancouver:
کپیکاراژیان رضا، احتیاطی احمد، نظری زهرا، مهربان سنگ آتش معصومه. بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(111 ):147-157. Available from: https://sid.ir/paper/367780/fa
IEEE:
کپیرضا کاراژیان، احمد احتیاطی، زهرا نظری، و معصومه مهربان سنگ آتش، “بهینه سازی فرمولاسیون کیک فراسودمند حاوی شیره خرما و اینولین،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 111 ، pp. 147–157، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/367780/fa